luni, 2 noiembrie 2015

Brushes EcoTools

Acesta este primul meu set de pensule! EcoTools!
Imi doream de ceva timp un set bun de pensule. Imi doream EcoTools! Nu altceva.Evident mi-ar place si Zoeva, Sigma, Anastasia Beverly Hills, Makeup Studio etc. Dar atat mi-a permis buzunarelul. Mi-am strans frumusel banuti si mi-am luat cel mai scump set care se gaseste la noi,in Romania. M-am hotarat pe loc ce sa imi iau,nu imi facusem planuri,dar stiam ce am nevoie. Iar acum cand scriam, mi-am dat seama ca este cel mai scump set,atunci habar nu aveam. Se gaseste in Debenhams din Mall Vitan la pretul de 125 de lei sau pe site-uri de makeup in jur de 110 lei. Ex: Themakeupshop
De cand am descoperit acest brand si pana mi-am cumparat setul cred a durat vreo 4-5 luni. Voiam multe intr-un scurt timp,dar cu rabdare am ajuns si la EcoTools, din fericire. Iar de acum inainte imi mai ramane sa imi maresc colectia de pensule!

Setul contine

  •  O pensula pentru powder
  •  O pensula pentru shadow
  •  O pensula pentru smudge
  •  O pensula pentru concealer
  •  O pensula pentru lip/liner
Dintre toate preferata mea este cea pentru powder. Este asa de fluffy incat as plimba-o toata ziua pe fata mea. Ihihi . Toate sunt bune si le recomand. Cu siguranta o sa imi mai cumpar si alte seturi. Pana la Zoeva,Sigma si altele o sa ma umplu de EcoTools si probabil o sa incep si cu RealTecniques.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu